OKcomply uitgenodigd voor pitchwedstrijd Start up with us!

Tussen 7 en 10 November vindt de prestigieuze Web Summit plaats in Lissabon. Het team van OKcomply neemt de hele week deel aan de conferentie. Ook zijn we uitgenodigd om te komen spreken op de Start up with us! pitchwedstrijd georganiseerd door de Nederlandse ambassade op 9 november. 

De wedstrijd

We pitchen ons bedrijf, product en onze visie op de residentie van ambassadeur Govert Bijl de Vroe. Journaliste Hella Hueck (RTL Z, FTM) die zich specialiseert in ondernemerschap en innovatie modereert het evenement. De jury bestaat uit vooraanstaande figuren uit de techwereld waaronder Benoit Legrand (Head Fintech ING), Corrine Vigreux (medeoprichter TomTom) en Werner Vogels (CTO Amazon.com).

OKcomply is geselecteerd uit een shortlist en deelt het podium met zeven andere startups. Wij zijn natuurlijk enorm vereerd met deze uitnodiging. Deze wedstrijd is een kans om visie op connected compliance en onze oplossingen voor omgang met wet- en regelgeving. Start up with us! is hiervoor een mooi platform.

Web Summit

Web Summit is met 50.000 bezoekers het grootste tech-evenement van Europa. Bloomberg noemt het om deze reden het “Davos voor nerds.” De conferentie is dit jaar voor het eerst in Lissabon. Eerdere edities vonden plaats in Dublin.

Meer weten over Web Summit? Bezoek vooral hun website! Voor meer info over Start up with us!, de jury en de andere deelnemers kijk hier