De Tankstation Vakbeurs: een blik op de toekomst van de tankbranche

Op dinsdag 15 november vindt de Tankstation Vakbeurs plaats in Expo Houten. Wij zijn hier dit jaar aanwezig met een stand. We hebben namelijk een oplossing met veel toegevoegde waarde voor de tankbranche.

Het broeit binnen de tanksector. Consumenten worden steeds specifieker in hun wensen en nieuwe manieren van tanken doen hun intrede. Ook de autoriteiten stellen steeds meer eisen aan pomphouders. Het lijkt er niet op dat deze druk gaat afnemen, en dus is deze beurs een goede gelegenheid om inspiratie op te doen voor de toekomst van je bedrijf.

Dit kan bijvoorbeeld door lezingen en debatten te bezoeken op het Nationaal Tankstation Congres. Hier word je op de hoogte gebracht van de nieuwste trends om klanten te trekken en vast te houden. Praktijktoepassingen voor een toekomstbestendig bedrijf vind je echter op de beursvloer.

De tankbranche en compliance

Voor professionals in de pompbranche is compliance een structureel onderdeel van de bedrijfsvoering. Juist deze sector is onderhevig aan strenge wetten en regels. Of het nou gaat om voldoen aan de juiste NEN- of ISO-normen, Arbowetgeving, of de regelgeving voor de shop, OKcomply helpt je hierbij.

Dit willen we graag persoonlijk laten zien en daarom zijn we op de tankbeurs aanwezig als exposant. Ondernemers die deze beurs bezoeken kunnen langslopen bij onze stand. Wij leggen je met plezier uit wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen en staan altijd open voor een goed gesprek over wet- en regelgeving.

Registreren

OKcomply helpt inmiddels steeds meer klanten proactief te voldoen aan wetten en regels, en daar zijn we trots op!

De Tankstation Vakbeurs is een jaarlijks terugkerend evenement waar verschillende bedrijven uit de petrolbranche samenkomen. Er komen ruim duizend professionals op af, en het is nog steeds mogelijk om je te registreren!