OKcomply gaat verhuizen!

 
Verhuizing.png
 

Vanaf 1 september zijn wij te vinden in Pand Noord

Vanaf het prille begin van OKcomply hebben wij met veel plezier in het A Lab in Amsterdam gewerkt. Vier jaar lang is Lab 005 vruchtbare grond geweest voor het ontwikkelen van ons OKcomply platform. Omdat wij de status van startup ontgroeien wordt het ook tijd voor een nieuwe werkomgeving. Daarom verhuizen wij vanaf 1 september naar Pand Noord te Amsterdam

We blijven dus in Amsterdam-Noord, op een plek die goed te bereiken is met de fiets, auto en OV, (Noord-Zuidlijn halte op 5 minuten lopen) en een locatie die beter past bij de huidige situatie van ons bedrijf.

Pand Noord is een industrieel pand uit 1917 waar inmiddels meerdere grote en kleine bedrijven zijn gevestigd met name werkzaam in de media, creatieve industrie, entertainment en informatietechnologie. En nu dus ook OKcomply! 

Kom gerust een keer langs voor een kop koffie en een goed gesprek over het aantoonbaar borgen van risico's. 

Vanaf 1 september 2018 is ons nieuwe adres:

OKcomply
Meeuwenlaan 98-100
1021 JL AMSTERDAM

Ons telefoonnummer blijft gewoon hetzelfde.

 

 

Nieuwe locatie