Prymaxx en OKcomply: voor een veiliger Nederland

Prymaxx staat voor innovatie in brandveiligheid. Hun vernieuwende producten met unieke eigenschappen zorgen ervoor dat iedereen sneller, beter en veiliger kan blussen. Met de aanschaf van Prymaxx-producten ontstaat direct de verantwoordelijkheid om te controleren of ze nog gebruiksklaar zijn én op de juiste plek hangen. Daarvoor is er OKcomply!

OKcomply is dé oplossing om deze controles en inspecties bij te houden en te borgen. Bovendien werkt het als platform tussen je eigen werknemers, inspecteurs en het bevoegd gezag. Het stroomlijnt de communicatie over jouw bedrijfsmiddelen en over wat er moet gebeuren om deze OK te houden. Voor horecaondernemingen, onderhoudsbedrijven en industrie, maar ook voor recreatiebedrijven, vastgoedbeheerders en natuurlijk voor inspectiebedrijven.

 

Krijg een overzicht van de complete inventaris van jouw blusmiddelen

Je krijgt een compleet overzicht van alle Prymaxx producten in je bedrijf. Alle Spray brandblussers, Aramide brandblussers en vluchtmaskers voer je in in het systeem. Je weet nu wat je allemaal in huis hebt en waar alle blusmiddelen zich bevinden. Dit kan makkelijk gedeeld worden met alle werknemers en belanghebbenden zodat iedereen weet waar men aan toe is.

Jouw bedrijfsmiddelen presenteren we overzichtelijk en visueel, op de manier zoals jij dat gewend bent. Bedrijfsmiddelen zijn gekoppeld met bijbehorende keuringen en inspecties. Mocht er een regel veranderen, dan is dit makkelijk door te voeren in OKcomply.

 

Weet waar je aan toe bent met keuringen en inspecties

Met Prymaxx en OKcomply samen wordt het keuren van jouw blusmiddelen wel heel gemakkelijk. Behalve dat je zelf de inspecties kunt uitvoeren, vergeet je ook nooit meer een keuringsdatum.

Door slimme notificaties weet je altijd wat er te doen staat om OK te blijven. Geef gemakkelijk mensen toegang tot checklists. Jij hebt de controle over wie wat op welk moment te zien krijgt.

Als je op de onderstaande knop klikt, kun je meteen een login aanmaken. Je komt dan in de speciale Prymaxx omgeving van OKcomply terecht. 

Heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in, dan geven we zo snel mogelijk antwoord.


Naam *
Naam