Verdiep je klantrelatie en vergroot je markt

Je kent het vast wel. Je voert een keuring uit voor een klant, handelt alles netjes af en schudt hem de hand – om elkaar waarschijnlijk nooit meer terug te zien. Terwijl je nog veel meer voor hem zou kunnen betekenen. Maar ja, hoe houd je dat contact vast?

DoedeKeuring.png

Doe de keuring met OKcomply

Bespaar tijd door templates te gebruiken met keuringsgegevens van veelgebruikte bedrijfsmiddelen. Aanpassingen zijn snel gemaakt als dat nodig is. Alle gegevens kun je ter plekke invoeren in OKcomply via je smartphone of tablet. Je kunt ook gewoon blijven werken op de voor jouw vertrouwde manier en de keuringsgegevens uploaden.  

DeeldeKeuring.png

Deel de keuringsdata met je klant

Jouw keuring met jouw bevindingen en eventuele op- en aanmerkingen zijn nu klaar om gedeeld te worden. Voer het e-mailadres van je klant in en hij krijgt via een link direct toegang tot de juiste informatie en documentatie. Zo weet de klant of zijn bedrijfsmiddelen OK zijn en wat er nog moet gebeuren mocht dat niet zo zijn. Jullie kunnen nu bovendien het voortgangstraject volgen en aansturen.

VerdiepdeKeuring@4x.png

Verdiep de klantrelatie

Nu jullie een klantrelatie hebben, kan deze uitgebouwd worden. Dat kan bijvoorbeeld door in jullie gedeelde OKcomply administratie objecten toe te voegen aan die ook onderhouden en gekeurd moeten worden. De gasinstallatie bijvoorbeeld, of de jaarlijkse visuele controle. Via het platform kun je zo op een vanzelfsprekende manier opnieuw contact leggen. Jullie beiden hebben hiermee borging, overzicht en kunnen vooruitkijken op de data. 

Er is ook een Value Added Reseller programma waarmee je je binnen jouw branche kan onderscheiden door service en gemak.