Veel gestelde vragen

 

Moet ik OKcomply op een server installeren?

Installeren op een eigen server is niet nodig. Je kan meteen met OKcomply aan de slag. OKcomply draait in de (Europese) Amazon Cloud. 

Kan ik mijn NEN- en ISO-certificering borgen in OKcomply?

Alle periodieke taken die nodig zijn om jouw NEN- en ISO-certificeringen te behouden kun je in OKcomply vastleggen. Bovendien wordt alle documentatie die bij de normeringen komt kijken gemakkelijk en veilig gedigitaliseerd.

Kan ik altijd bij mijn OKcomply administratie?

We garanderen een 99.9% uptime en daarmee is OKcomply zo goed als altijd bereikbaar. Jouw OKcomply administratie ook. Ook OKcomply heeft zo nu en dan onderhoud nodig en dit plannen zo veel mogelijk buiten de gebruikers piek uren. We communiceren dit ruim van te voren zodat je hier rekening mee kan houden.

Is OKcomply betrouwbaar en is mijn data veilig?

We hanteren het principe van 'Safety by Design'. Voor de start van de ontwikkeling van het OKcomply is de veiligheid van het platform goed doordacht. Daarnaast hebben we gekozen voor de Amazon Cloud omdat deze cloud geldt als benchmark voor veiligheid en integriteit. Wij geloven dat dit de veiligste plek is om data op te slaan. Hiermee garanderen we dan ook dat jouw OKcomply administratie veilig is.  Tevens zijn wij in het bezit van het KING-certificaat uitgegeven door het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten.