Voor wie is OKcomply? 

Iedereen die te maken heeft met maatregelen, periodieke keuringen, inspecties en procedures heeft te maken met collega's, bedrijven en instanties. Allemaal hanteren zij verschillende methodes om deze keuringen en procedures uit te voeren en te checken. OKcomply stelt alle deelnemers in staat op een veilige en eenduidige manier samen te werken en data te delen. Zo maken we wet- en regelgeving en procedures hanteerbaar en zorgen we voor een overzichtelijkere, schonere en veiligere wereld.

OKcomply is er dus voor jou!

 
verantwoord-ondernemen.png

Voor ondernemers die het beter willen

De verantwoordelijkheid van de ondernemer is duidelijk. Bedrijfsmiddelen moeten voldoen aan de regels. Zo simpel is dat. Maar wie kent die regels? En wie staat er in het geval van een calamiteit vaak met lege handen? Ondernemers waren de eersten die de verademing van OKcomply inzagen. Nooit meer te laat met een keuring, en altijd op de hoogte van de staat van je bedrijfsmiddelen, maatregelen en procedures. Een acute onderhoudsvraag? Maak een werkbon aan en jouw mensen weten precies wat ze moeten doen. Door een slim logboek is het duidelijker dan ooit dat de verantwoordelijkheid ligt bij wie hij hoort te liggen. OKcomply is daarmee hét antwoord op de steeds hoger wordende regeldruk. 

 
 
arbo-szw-ilt-inspecteur.png

Voor inspecteurs die het slimmer willen doen

Inspecteurs en installateurs hebben OKcomply omarmd als hét platform dat hun werk gemakkelijker en overzichtelijker maakt. Weg is het zoeken naar papieren, weet wie wat gedaan heeft en wanneer. Alles rondom een bedrijfsmiddel is keurig inzichtelijk en door werken vanuit de cloud altijd en overal bereikbaar. Werkbonnen zijn eenduidig en geven precies die informatie die nodig is. Een aanpassing in de regels of in een protocol? OKcomply is met een simpele handeling aan te passen zodat werknemers niet meer voor problemen staan. Heb je meerdere klanten? Geef toegang tot gedeelde bedrijfsmiddelen en werk zo slimmer samen. Ervaar samen het gemak van OKcomply. Borging, overzicht en vooruitkijken. 

 
 
bevoegd-gezag-boete-vermijden.png

Voor het bevoegd gezag dat moet doen wat nodig is

OKcomply staat voor samenwerking met alle partijen. De eigenaar van de bedrijfsmiddelen houdt de regie over wie wat mag inzien en hoelang. Het bevoegd gezag krijgt inzage op die onderdelen die gevraagd worden. Het gebruik van OKcomply is het teken dat een ondernemer serieus is met het borgen van wet- en regelgeving binnen zijn bedrijf. Door de eenduidige aanpak van het platform kunnen instanties en overheden hun kerntaken blijven uitvoeren met minder hinder aan beide kanten.

 
 
verbeter-service-okcomply.png

Voor iedereen die meer wil samenwerken op een hoger serviceniveau

OKcomply stroomlijnt het hele inspectieproces met de bijbehorende beslissingsboom. Ondernemers die producten leveren die aan keuringen of inspecties onderhevig zijn maken graag gebruik van OKcomply. Zo helpen ze hun klanten efficiënt en bedrijfszeker te opereren. Onderhoud kan worden gepland en periodieke afspraken zijn aan beide kanten duidelijk en verifieerbaar. Documenten zijn altijd en overal beschikbaar voor iedereen die ze nodig heeft. Gemak voor jou én voor je klant. 

 
 

OKcomply is er voor elke branche. Klik hier om naar de specifieke branchepagina's te gaan: Automotive, Tankstations, Bouw, Retail, Vastgoed en Recreatie.