Klik hier voor PDF

Privacyverklaring

OKcomply is onderdeel van Solid Lava B.V. Wij zullen hieronder naar onszelf refereren als OKcomply. Voor het gebruik van OKcomply hebben wij enkele persoonsgegevens van de gebruiker nodig. Ook kunt u door op onze website een formulier in te vullen op onze website zelf persoonsgegevens bij ons achterlaten. 

De persoonsgegevens die wij van u kunnen verwerken zijn:

Uw voor- en achternaam

Uw e-mailadres

Uw werkgever

Uw telefoonnummer

Uw IP-adres

Waarom wij persoonsgegevens verwerken

 

OKcomply verwerkt persoonsgegevens in de applicatie om uw persoonlijke profiel op te bouwen. Deze gegevens worden in de meeste gevallen door uzelf of door uw werkgever aan OKcomply verstrekt. Indien zich een probleem voordoet op het platform kan het voorkomen dat medewerkers van OKcomply uw gegevens opzoeken om het probleem op te lossen of contact met u op te nemen.

 

U heeft als gebruiker van het platform of bezoeker van onze website het recht om de persoonsgegevens die OKcomply van u in het bezit heeft op te vragen. Wij zullen deze gegevens vervolgens aan u verstrekken. Ook kunnen wij geanonimiseerde gegevens van u verzamelen voor marketingdoeleinden.

 

Wij verzamelen daarnaast gegevens om emails te versturen met informatie over de applicatie en nieuws over OKcomply. Hiervoor kunt u zich op de website aanmelden.

Bewaartijd

 

Wij bewaren uw gegevens voor onbepaalde tijd. Als u aangeeft dat wij uw gegevens moeten verwijderen dan geven wij hier in overleg gehoor aan. Als u aangeeft geen mailings meer van ons wilt ontvangen kan dit direct door onderaan onze mails uw voorkeuren aan te passen of u uit te schrijven. Voor het gebruik van de OKcomply app hebben wij bepaalde gegevens nodig. Verwijderen van gegevens kan dus van invloed zijn op uw mogelijkheid om OKcomply te gebruiken.

Delen met derden

 

OKcomply verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de overeenkomst met u, voor externe diensten die OKcomply gebruikt, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Voor het gebruik van de applicatie OKcomply kan het zijn dat uw werkgever gegevens met derden deelt. U om deze gegevens te achterhalen kunt terecht bij uw werkgever.

 

Google Analytics

 

OKcomply maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website en de applicatie gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van OKcomply bij Google zoekresultaat pagina's zijn.

 

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan OKcomply te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. OKcomply heeft hier geen invloed op. OKcomply heeft Google geen toestemming gegeven om via OKcomply verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Cookies

 

Op de OKcomply  website en in de applicatie van OKcomply plaatsen wij cookies om algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt om het bezoek- en klikgedrag te analyseren en zo de werking van de website en de applicatie van OKcomply te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en niet verstrekt aan derden. Ook plaatsen wij cookies voor advertentiedoeleinden. U kunt in de instellingen van uw browser uw cookies verwijderen of zorgen dat deze niet bewaard worden.

 

In onze mailings worden cookies geplaatst om gebruikersstatistieken bij te houden. Wij zien zo of u onze mailings opent en of in onze mailings op links klikt. Mocht u dit niet willen kunt u in uw browser de cookie-instellingen aanpassen.

 

Uw rechten

U kunt zich afmelden voor onze diensten en of mailings door u uit te schrijven of aan ons aan te geven dat uw gegevens verwijderd moeten worden. Ook heeft u het recht om:

 

1. informatie en inzage in uw persoonsgegevens te krijgen;

2. uw persoonsgegevens desgewenst te laten corrigeren;

3. uw persoonsgegevens te wissen (onder “het recht om vergeten te worden”);

4. de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken;

5. bezwaar te maken tegen het verwerken van uw persoonsgegevens;

6. uw persoonsgegevens te ontvangen in een algemeen formaat en deze naar een andere organisatie door te laten sturen.

 

 

Als u deze rechten uit wilt oefenen kunt u contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

 

Ook kunt u desgewenst een klacht indienen bij de bevoegde autoriteit op het gebied van gegevensbescherming, zoals de Autoriteit Persoonsgegevens in Nederland.

Beveiliging

 

Wij nemen het beveiligen van uw persoonsgegevens uiterst serieus en hebben passende maatregelen genomen om verlies, diefstal of misbruik te voorkomen. Wij maken zowel op onze website als in onze applicatie gebruik van een SSL-certificaat om te zorgen dat uw gegevens niet in handen van kwaadwillenden komen. Mocht u de indruk hebben dat er niet zorgvuldig met uw gegevens wordt omgegaan, neem dan contact op met OKcomply, te bereiken via onderstaande gegevens:

 

Adres: Overhoeksplein 2 Lab 005, 1031 KS Amsterdam

 

KvK-nummer: 61483087

 

Tel: +31 20 261 28 60

 

E-mail: info@okcomply.com