Connected-compliance
 
 

Jouw digitale medewerker met KZD-integratie

keuringen en inspecties voor de voertuigdemontagebranche

OKcomply is hét platform om maatregelen te borgen zoals keuringen, inspecties en procedures voortkomend uit bedrijfsvoering én wet- en regelgeving. De regelhulp KwaliteitsZorg Demontage is in ons platform geïntegreerd. Hiermee voldoe je gemakkelijk aan de eisen die worden gesteld aan jouw KZD-certificaat. Ook eigen bedrijfsprocessen die te maken hebben met voertuigdemontage, onderdelenhergebruik of het voldoen aan strenge milieunormen kun je bijhouden met OKcomply.

 
  • Blijf op de hoogte van wat er moet gebeuren dankzij slimme notificaties.
  • Communiceer en zet taken uit overal met je medewerkers, bevoegd gezag en leveranciers vanaf computer, tablet en smartphone.

  • Bespaar tijd én geld. Proactief voor een vast laag tarief per maand. 

 
Door OKcomply is het mogelijk schouwende partijen op afstand inzage te geven. Hierdoor kost het minder tijd als ze langskomen." - Albert de Boer, Reclycar
"We bieden onze medewerkers een goede tool om de controle te behouden. De KZD-integratie moet dit nog verder versterken." - Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot
 
Autodemontage.jpg

Kwaliteitsmanagementsysteem KZD geïntegreerd in OKcomply

In samenwerking met Stiba hebben wij de KwaliteitsZorg Demontage-norm in ons platform geïntegreerd. Zo kun jij als Stiba-lid op een slimme manier bijhouden of je voldoet aan de gevraagde eisen met betrekking tot arbowetgeving, voertuigdemontage, materiaalrecycling en kwaliteitsbeheer. Of het nu gaat om het vloeistofvrij maken van autowrakken voor opslag, keuringen voor jouw machinepark, de periodieke check van brandbestrijdingsmiddelen of de aanwezigheid van attributen voor de persoonlijke bescherming van jouw werknemers.

Met OKcomply voldoe je gemakkelijk aan alle voorwaarden om de status KZD te behouden. Neem contact op met Stiba voor meer informatie.

 
MacbookWerkplaatsInterface.jpg

Weet waar je aan toe bent met keuringen en inspecties

Met OKcomply wordt het bijhouden van keuringen en de voortgang van jouw bedrijfsprocessen binnen jouw voertuigdemontagebedrijf heel gemakkelijk.

Jouw bedrijfsmiddelen bevinden zich overzichtelijk in de cloud, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van de keuring of inspectie.  Bedrijfsmiddelen zijn gekoppeld aan bijbehorende keuringen en inspecties. Mocht er een regel veranderen, dan is dit simpel door te voeren in OKcomply.

Door slimme notificaties weet je altijd wat er te doen staat. Geef mensen toegang tot checklists en zet taken uit: Jij hebt de controle over wie wat op welk moment te zien krijgt. Zo heb je altijd inzicht in wat nog gedaan moet worden en weet je zeker dat je bedrijf altijd 100% OK is. 

Weten wat OKcomply voor stiba-leden kan betekenen?

 

Wij laten je graag persoonlijk zien wat OKcomply kan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem telefonisch contact op voor een afspraak.

Jeroen Mol  +31 (0)20 261 28 60

jeroen@okcomply.com

Okkie_brug_olieopslag_brandblusser
Naam *
Naam